6 -daagse · Noordelijke parken van Tanzania

Olifanten, Flamingo's, de leeuw, het luipaard, de cheetah
en nog veel meer avontuur!

Verblijf in 4 Safari Camps

Lake Manyara

Lake Natron

Serengeti

Inleiding

Ontdek de Noordelijke parken van Tanzania met in de hoofdrol olifanten, flamingo's, leeuwen, luipaarden de cheetah's

Dag 1: Tarangire · Olifanten 

In de safari-hoofdstad van het land Arusha staat een auto met chauffeur op u te wachten om u naar Tarangire National Park te brengen waar uw eerste prive safari game drive begint. Het park is genoemd naar de rivier die door het park loopt en wat de voornaamste waterbron is voor het wild. Dit rustige park staat bekend om haar olifanten migratie, het vogelleven en de authentieke safari sfeer. Tegen lunchtijd nuttigt u een picnic box en eind van de middag rijdt u naar Africa Safari Lake Manyara voor een diner onder de sterrenhemel en een goede nachtrust in een comfortabele safaritent.

• Transfer naar vliegveld Zanzibar
• Binnenlandse vlucht naar Arusha / Kilimanjaro
• Safari Game Drive in Tarangire
• Overnachting in Africa Safari Lake Manyara (Safari Comfort Tent / VP)

Accomodatie

Africa Safari Lake Manyara

Africa Safari Lake Manyara is een luxe safarilodge, uitkijkend over het meer en de Jangwani-gang en gelegen tussen de voet van de Ngorongoro Crater en Lake Manyara.

U zult genieten van een ruim complex met verschillende soorten accommodatie, zoals Premium Bungalows, Luxe Glamping Safari-tenten, Safari Comfort-tenten met eigen badkamer en 1 tot 14 persoons Bell-tenten.

We bieden ook een zwembad met zonneterras, loungebar, restaurant, fitness- en massagecentrum, gratis WiFi, 24-uurs receptie en een gastrelatiebalie voor al uw vragen, excursies of last-minute safarireizen.

klasse

2 nachten

Dag 2: Lake Natron · Alkalische meren en 2,5 miljoen flamingo's

Een roadtrip voert u vandaag door het noordelijke Tanzania met als bestemming Lake Natron. U vertrekt uit Africa Safari Lake Manyara na het ontbijt. De rit kan een uur of 4 duren en is de perfecte manier om de verschillende landschappen in deze omgeving voorbij te zien komen. Voorbij de Rift Valley verandert het groene landschap langzaamaan in een maanlandschap met her-en-der kleine Masaai dorpjes. Hoe verder u noordelijker komt, hoe meer oude vulkaan restanten u zult zien. Hier treft u ook de nog altijd actieve vulkaan Oldoinyo Lengai, in de taal van de Maasai ook wel genoemd “de berg van God”. Wanneer u eindelijk het Natron-meer bereikt, ziet u misschien de rook in de lucht verdwijnen. De nacht wordt doorgebracht in een comfortabel bed bij Africa Safari Lake Natron.

• Transfer / Safari Game Drive Lake Natron
• Overnachting in Africa Safari Lake Natron (Safari Comfort Tent / VP)

Accomodatie

Africa Safari Lake Natron

Africa Safari Lake Natron is een luxe safarilodge, gelegen tussen de belangrijkste safariparken in het noorden van Tanzania. Het is een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de belangrijkste broedplaats ter wereld voor Kleine Flamingo's of om de verschillende zout- en sodameren te ontdekken. Wij bieden comfortabele safaritenten met een eigen badkamer en een kingsize bed. Of geniet van de ultieme Glamping-ervaring in een Glamping Safari-tent met luxe badkamer en ruime overdekte veranda. We bieden ook een zwembad, bar / restaurant, kampvuur en een receptie en informatiebalie voor al uw vragen, excursies of last-minute safarireizen.

4 klasse

1 nacht

Dag 3: Serengeti Noord · Northern Corridor 

Onderweg tussen het Natron-meer en het noordelijk gelegen gedeelte van de Serengeti treft u mineraalrijke, hete bronnen die erg geliefd zijn bij talloze vogelsoorten en dus is even stoppen zeker de moeite waard. Daarna vervolgt uw reis zich naar het noordelijke punt van de Serengeti. Dit strategisch gelegen stukje natuurreservaat herbergt een deel van Serengeti's wildlife en is een prachtige introductie tot het Serengeti National Park. In de namiddag maakt u een game drive bij zonsondergang, waarna het team van Africa Safari Serengeti North u verwelkomt met een diner rondom het kampvuur.

• Transfer naar Africa Safari Serengeti North
• Sunset Safari Serengeti North Corridor
• Diner rondom het kampvuur
• Overnachting in Africa Safari Serengeti North (Safari Comfort Tent / VP)

Accomodatie

Africa Safari Serengeti Noord

Africa Safari Serengeti North is een luxe safarilodge, gelegen in Serengeti Northern Corridor, dicht bij de beroemde Kleins gate. De deskundige gidsen zeggen dat dit de beste locatie is om de jaarlijkse "Wildebeest-migratie" te spotten, ongetwijfeld een van de grootste natuurlijke spektakels die je niet mag missen. Wij bieden comfortabele safaritenten met een eigen badkamer en een kingsize bed. Of geniet van de ultieme Glamping-ervaring met de Glamping Safari-tent met luxe badkamer en ruime overdekte veranda. We bieden ook een zwembad, bar / restaurant, kampvuur en een receptie en informatiebalie voor al uw vragen, excursies of last-minute safarireizen.

klasse

1 nacht

Dag 4: Serengeti · Rijk aan wild en het thuis van de grote katachtigen

Wakker worden met de gedachte dat u de komende 2 dagen in ‘s werelds bekendste natuurparken doorbrengt. Na een stevig ontbijt bij Africa Safari Serengeti North vervolgt u uw avontuur richting het centrale gedeelte van het Serengeti National Park; Seronera. Dit gebied staat bekend om het grote aantal katachtigen; de leeuw, het luipaard en de cheetah wordt hier regelmatig gesignaleerd. U verblijft vannacht in Africa Safari Serengeti Central.

• Safari Game Drive Serengeti from the north to Seronera omgeving
• Overnachting Stay in Africa Safari Serengeti Central (Safari Comfort Tent / VP)

Accomodatie

Africa Safari Serengeti Centraal 

Africa Safari Serengeti Central heeft twee semi-permanente lodges, gelegen in het beroemde Seronera-gebied, het hart van Serengeti National Park, de meest populaire regio in het park die bekend staat om zijn overvloedige flora en fauna en grote aantallen grote katten. Africa Safari Serengeti Central Comfort Lodge biedt 14 comfortabele safaritenten met eigen badkamer en de Luxury Lodge heeft 11 luxe safaritenten met kingsize bedden en een badkamer. Beide lodges bieden een restaurant met een prachtig uitzicht over de typische Serengeti-landschappen.

4 klasse

1 nacht

Dag 5: Ngorongoro Crater · DE plek om de Big 5 te spotten

Nieuwe dag, nieuwe ronde en nieuwe dieren om te ontdekken in Tanzania’s oudste en populairste park. Wie weet heeft u het geluk en treft u de gnoe migratie in colonnes van tot 40 km, vergezeld door ontelbare zebra's en gazelles. In het geval dat u de migratie mist, ziet u vast uw nieuwe vrienden de katachtigen terug. In de Serengeti is elke dag een avontuur met nieuwe ontdekkingen. Het wordt tijd om door te rijden naar het hoogtepunt van uw safari: de Ngorongoro krater. Een bezoek aan dit Werelderfgoed mag zeker niet ontbreken in uw reis. De krater is ongeveer 3 miljoen jaar oud en het is 's werelds grootste, inactieve, intacte en ongevulde caldera. Binnen de 8200 vierkante meter vulkaan is een verscheidenheid aan dieren actief en de zeldzame zwarte neushoorn heeft het zijn thuis gemaakt. Leeuwen, olifanten, zebra's, hyena's en vele anderen houden hem gezelschap. Je geniet van je lunch tijdens de safari en wanneer je hart en camera vol zijn met prachtige foto's, ga je terug naar waar het allemaal begon: Africa Safari Lake Manyara.

• Safari Game Drive Serengeti / Ngorongoro krater
• Overnachting in Africa Safari Lake Manyara (Safari Comfort Tent / VP)

Dag 6: Vertrek
Met het kwinkeleren van de vogels in Manyara begint uw laatste dag in het noorden van Tanzania. Na het ontbijt en misschien nog wel een frisse duik in het zwembad, is het tijd om terug te keren naar Arusha en deze avontuurlijke vakantie af te sluiten.

• Transfer terug naar Arusha omgeving

Accomodatie

Africa Safari Lake Manyara

Accommodatie: Africa Safari Lake Manyara
Kamer type: Safari Comfort Tent
Verzorging: Volpension
Activiteiten: Safari Game Drive Serengeti / Ngorongoro 

4 klasse

1 nacht

INCLUSIEF

• Alle transfers
• 2 nacht in Africa Safari Lake Manyara (Volpension)
• 1 nacht in Africa Safari Lake Natron (Volpension)
• 1 nacht Africa Safari Serengeti North (Volpension)
• 1 nacht in Africa Safari Serengeti Central (Volpension)
• Prive Safari Game Drive: Tarangire National Park
• Prive Safari Game Drive: Lake Natron National Park
• Sunset Safari: Serengeti Northern Corridor
• Safari dinner rondom kampvuur
• Prive Safari Game Drive: Serengeti North - Seronera omgeving
• Prive Safari Game Drive: Serengeti - Ngorongoro krater
• Entreegeld bovenstaande parken

EXCLUSIEF

• Internationale vlucht
• Toeristenvisum: $ 50
• Toeristen belasting: $ 2,50 p.p.p.n. (vasteland)
• Fooi (niet verplicht, wel gebruikelijk en zeer gewaardeerd)

Prijzen
• $ 1.840 per persoon, gebaseerd op 2 volwassenen die een kamer delen
• $ 2.960 Solo reiziger
• Prijzen voor groepen en families met kinderen op aanvraag 

Contact

Naam

Email:

Telefoon:

Interesse in

Aantal Personen

Safari Adventures

Contact

070-2152663
Outdoor- & Travel center
Waldorpstraat 15H
2521 CA Den Haag
Outdoor- & Travel center
Waldorpstraat 15H
2521 CA Den Haag

Recent Toegevoegd

Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise Mobirise