Safari Specials Tanzania & Zanzibar

Africa Safari Camps heeft een aantal speciale Safari specials & Exotische strand vakanties samengesteld, die een combinatie zijn van de mooiste Nationale Parken in het zuiden en het noorden van Tanzania. Veel pas getrouwde jonge mensen en families die een jubileum te vieren hebben, kiezen vaak voor een safari en strand vakanties naar Tanzania & Zanzibar en dat is niet voor niets, want wat is er mooier dan een avontuurlijke safari rondreis te maken door de mooiste wild- en natuurreservaten van Tanzania en dat af te sluiten met een romantisch verblijf in een idyllisch strandresort op exotisch Zanzibar?

Fly in – Fly out Safari Tanzania & Zanzibar

Africa Safari Camps biedt u het ‘neusje van de zalm’ op het gebied van een in stijl en luxe georganiseerde safari rondreis door de mooiste wildparken van noord & zuid Tanzania in combinatie met Zanzibar. Beleef het mooiste van Tanzania & Zanzibar in 8 of 10 dagen! U vliegt naar Zanzibar en hier wordt u opgewacht door onze chauffeur, die u naar uw gekozen strandresort brengt. Vervolgens vliegt u met een privé vliegtuigje eerst naar de Selous in het zuiden, dan door naar de Serengeti en de Ngorongoro Crater in het noorden van Tanzania en de rondreis eindigt weer op Zanzibar in een luxe beachresort. U boekt deze unieke safari rondreis al voor € 3299 p.p. (8 daagse) en € 3699 p.p. (10 daagse).

Familie Safari’s Tanzania & Zanzibar

Speciaal voor families met kinderen heeft Africa Safari Camps in de vakantieperiodes een unieke safari rondreis Tanzania ontwikkeld, waarin natuur, cultuur, veel wildlife en strandvertier de belangrijkste elementen zijn. De start is in Dar es Salaam, waar u door onze Engelstalige gids en chauffeur wordt verwelkomd. We rijden met een goed uitgeruste safari jeep met een openklapbaar dak, een koelkist en elektriciteit naar de wild- en natuurreservaten Saadani, Mkomazi, Kilimanjaro, Tarangire, Lake Manyara, Lake Eyasi (optioneel) en de wereldberoemde Ngorongoro Crater. Vervolgens vliegt u met een binnenlandse vlucht naar het exotische eiland Zanzibar voor een heerlijk strandverblijf in een luxe beach resort

Honeymoon Safari’s  Tanzania & Zanzibar

Beleef een in stijl georganiseerde 3-daagse ‘honeymoon’ of ‘jubileum’ safari op het vasteland van Tanzania in de Selous en vervolg uw droomvakantie met een 5-daags romantisch verblijf op het paradijselijke Zanzibar. Tijdens de safari dagen in de Selous krijgt u een VIP behandeling met een verblijf in de beste Afrikaans ingerichte ‘Banda’, een speciale lunch in de bush van de ongerepte Selous en eenmaal op Zanzibar wacht u een speciaal verwen-arrangement in de mooiste strandbungalow van het luxe Paradise Beach resort, met o.a. een fles champagne, minibar met sapjes en softdrinks, een schaal met vers fruit, 1 uur massage, 1 uur Jacuzzi, een privé tafel in het Indian Ocean restaurant, een kreeftdiner met wijn en een volle dag genieten tijdens een traditionele zeiltocht.

Africa Safari Camps

Africa Safari Camps

Kerstsafari special v.a. € 1695

safari zanzibar safari tanzania

Tanzania - Zanzibar