AFRICA SAFARI CAMP SELOUS

Overnachten in een Afrikaanse ingerichte ‘Banda’ of bungalow in een prima bed met muskietennet en met eigen douche en toilet, wakker worden door de opkomende zon en het geritsel van dieren die in de buurt van het camp rondscharrelen. Geniet van een comfortabel verblijf in ons perfect gelegen Africa Safari Camp midden in de Selous en dichtbij de machtige Rufiji rivier en maak de mooiste safari’s in de Selous Game Reserve, bij Afrika kenners het mooiste natuur- en wildreservaat van heel Afrika!

 

Ligging:

Het Africa Safari Camp ligt midden in het gigantisch grote Selous reservaat, vlakbij de Rufiji rivier en de airstrip, met als groot voordeel dat u meer van de wilde dieren kunt genieten en veel minder tijd nodig heeft om er te komen. Het Africa Safari Camp wordt geleid door een Nederlands management met lokale medewerkers. Logeren in het Africa Safari Camp is een onvergetelijke ervaring, vol avontuur en opwinding van de dag en ontspanning, sfeer en romantiek van de nacht.Hier stroomt de machtige Rufiji rivier, waar u tijdens een schitterende bootsafari nijlpaarden, krokodillen en exotische vogels zult spotten in een spectaculair mooi landschap.

 • Africa Safari Camp Selous
  Africa Safari Camp - zwembad

 

Faciliteiten:

 • zwembad met ligstoelen en handdoeken
 • Afrikaans ingericht restaurant, waar de heerlijkste gerechten worden geserveerd
 • een speciale drinkkuil dat olifanten, apen, luipaarden en ander wild trekt om te drinken en te rusten. Het restaurant heeft hierop uitzicht en levert regelmatig fantastische beelden op
 • lounge gedeelte
 • een gezellige bar
 • een kampvuur plaats
 • een souvenirwinkel
 • gratis WiFi in centrale ruimtes

Verzorging:

In het typisch Afrikaanse ingerichte restaurant worden alle maaltijden vers bereid, met lokale ingrediënten, door onze professionele koks. Op de safari’s bieden we verse lunchpakketten, zodat u kunt genieten van een lunch op een mooie plek midden in de wildernis van de Selous.

Africa Safari Camps

GAME DRIVES DUUR 2 PERS.* 3-5 PERS.* KIND < 15*
         
Game Drive Selous 1 dag 160 130 105
Bootsafari Selous 2-3 uur 35 35 17,50
Village Tour 1-2 uur 15 15 10
Bushwalk met masai en ranger 1-2 uur 25 25 12,50

* Prijzen inclusief parkfees per persoon in Euro

 

Prijzen inclusief transfers, chauffeur, gids per persoon in Euro

NATIONALE PARKEN TANZANIA

Nationale Parken Tanzania

safari zanzibar safari tanzania

Tanzania - Zanzibar