Zanzibar en Safari ‘wildlife & exotisch Zanzibar’

Zanzibar en Safari, start op Zanzibar en vlieg met een klein vliegtuig naar het vaste land van Tanzania voor een safari per jeep, boot en te voet door de meest ongerepte Parken van Tanzania, de Selous , Saadani, Mikumi, Udzungwa Mountains en Ruaha in het Zuiden of naar de wereldberoemde Serengeti en Ngorongoro Crater en andere bijzondere parken zoals Lake Manyara, Lake Natron, Tarangire en Arusha Nationale Parken in het Noorden van Tanzania en sluit een weergaloze safari rondreis af op Zanzibar in een van onze exotische beachresorts aan de oostkust van Zanzibar!

Zanzibar en Safari Zuidelijke Parken

Start in Zanzibar en vlieg naar het vaste land of start vanaf Dar es Salaam voor een rondreis per safari-jeep door 3 of 4 bijzondere Parken van Zuid-Tanzania en sluit uw safari weer af op Zanzibar voor een tropische strandvakantie. Safari, cultuur, natuur en genieten onder de Afrikaanse zon in één reis!

Africa Safari Camps

Fly & Drive Zanzibar-Safari Selous – Ruaha

Start op Zanzibar en FLY IN & FLY OUT naar de meest ongerepte parken Selous Game Reserve en Ruaha Nationaal Park en eindig weer op Zanzibar in een exotisch beachresort. Beleef het ‘ware out of Africa gevoel’ in een adembenemende natuur en geniet na op tropisch Zanzibar!

Africa Safari Camps

Fly & Drive Zanzibar-Safari door Noord & Zuid Tanzania

Start op Zanzibar en FLY IN & FLY OUT naar de wereldberoemde Nationale Parken in het Noorden van Tanzania zoals de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire, of combineer de Selous Game Reserve met een aantal Parken in het Noorden van Tanzania en beleef de meest ultieme wildlife ervaringen in combinatie met zonnen, zwemmen, relaxen en culinair genieten op tropisch Zanzibar!

safari zanzibar safari tanzania

Tanzania - Zanzibar